Meny
Levain hel/halvLuftigt bröd av surdeg på 100% vete Rågsur hel/halvSurdeg på råg, görs på en blandning av vete och råg. Luftigt mellanmörkt bröd. Valnöt hel/halvSamma deg som rågsur plus mycket valnötter. Dansk råg hel/halvSurdeg på råg, rågmjöl, klippta rågkärnor/solrosfrön, linfrö, samt lite sirap för jäsningens skull. Gruyère+olivVetesurdeg, bitar av ost och gröna grekiska oliver. FikonlyxRågsurdeg, hackade fikon och valnötter. Mycket fyllning. Råg & tranbärSurdeg på råg med tranbär, pumpakärnor, linfrön och solrosfrön. BaguetteAv surdeg på 100% vete. LevainfrallaGjord på levaindeg. CroissantHandkavlade med smör. Pain au chocolatCroissant med choklad. ChokladbollHavregryn, smör, kakao, muscovadosocker, kaffe. KanelbulleVetedeg gjord på smör, kanel och sockerfyllning. KardemummabulleVetedeg gjord på smör och kardemumma och sockerfyllning. HallongrottaMördegskaka med hallonsylt. Måste upplevas! ToscafudgeKrispig smuldegsbotten med kola och nötter. BrownierutaMed mycket choklad. Och kärlek. |
MuffinsSöta och saftiga, smaksatta med vad säsongen erbjuder. MarängSocker, äggvita, hallon och choklad. Oemotståndlig! BarsTranbär/pumpa eller choklad. Fulla med energi! RistrettoEn kort, kraftfull espresso med fantastisk crema. EspressoFör alla tillfällen, serveras enkel eller dubbel. Espresso macchiatoEn espresso balanserad med en hint härligt mjölkskum. CappuccinoEn mörkrostad espresso och ett härligt fylligt mjölkskum. Caffè latteDen klassiska kaffedrinken när den är som bäst. AmericanoEn elegant version av den amerikanska klassikern. Espresso con pannaEnkel espresso toppad med grädde. EspressinoEspresso toppad med grädde och rivna nötter. Cafe choco stopEn caffè latte smaksatt med choklad, toppad med marsmallows. Café vienesseEn caffè latte smaksatt med choklad och vanilj, toppad med kanel. Cafe hazelnutEn caffè latte smaksatt med hasselnöt, toppad med kex. Varm chokladToppad med vispad grädde. Irish coffeeAmericano med 4 cl Tullamore Whiskey, toppad med grädde. Café con cognacEn espresso med 3 cl Cognac, pressad citron och sockerlag. |