Meny

Levain hel/halv

Luftigt bröd av surdeg på 100% vete

Rågsur hel/halv

Surdeg på råg, görs på en blandning av vete och råg. Luftigt mellanmörkt bröd.

Valnöt hel/halv

Samma deg som rågsur plus mycket valnötter.

Dansk råg hel/halv

Surdeg på råg, rågmjöl, klippta rågkärnor/solrosfrön, linfrö, samt lite sirap för jäsningens skull.

Gruyère+oliv

Vetesurdeg, bitar av ost och gröna grekiska oliver.

Fikonlyx

Rågsurdeg, hackade fikon och valnötter. Mycket fyllning.

Råg & tranbär

Surdeg på råg med tranbär, pumpakärnor, linfrön och solrosfrön.

Baguette

Av surdeg på 100% vete.

Levainfralla

Gjord på levaindeg.

Croissant

Handkavlade med smör.

Pain au chocolat

Croissant med choklad.

Chokladboll

Havregryn, smör, kakao, muscovadosocker, kaffe.

Kanelbulle

Vetedeg gjord på smör, kanel och sockerfyllning.

Kardemummabulle

Vetedeg gjord på smör och kardemumma och sockerfyllning.

Hallongrotta

Mördegskaka med hallonsylt. Måste upplevas!

Toscafudge

Krispig smuldegsbotten med kola och nötter.

Brownieruta

Med mycket choklad. Och kärlek.

Muffins

Söta och saftiga, smaksatta med vad säsongen erbjuder.

Maräng

Socker, äggvita, hallon och choklad. Oemotståndlig!

Bars

Tranbär/pumpa eller choklad. Fulla med energi!

Ristretto

En kort, kraftfull espresso med fantastisk crema.

Espresso

För alla tillfällen, serveras enkel eller dubbel.

Espresso macchiato

En espresso balanserad med en hint härligt mjölkskum.

Cappuccino

En mörkrostad espresso och ett härligt fylligt mjölkskum.

Caffè latte

Den klassiska kaffedrinken när den är som bäst.

Americano

En elegant version av den amerikanska klassikern.

Espresso con panna

Enkel espresso toppad med grädde.

Espressino

Espresso toppad med grädde och rivna nötter.

Cafe choco stop

En caffè latte smaksatt med choklad, toppad med marsmallows.

Café vienesse

En caffè latte smaksatt med choklad och vanilj, toppad med kanel.

Cafe hazelnut

En caffè latte smaksatt med hasselnöt, toppad med kex.

Varm choklad

Toppad med vispad grädde.

Irish coffee

Americano med 4 cl Tullamore Whiskey, toppad med grädde.

Café con cognac

En espresso med 3 cl Cognac, pressad citron och sockerlag.