Om oss

Vi erbjuder nybakat bröd sju dagar i veckan och våra bagare på Fabrique gör det enkelt för sig i sin filosofi om hur bröd ska bakas: ”Vi bakar surdegsbröd med rena, naturliga råvaror på ett traditionellt och hantverksmässigt sätt. Hela dygnet runt, långsamt, för hand – och i stenugn. Det blir gott och hälsosamt bröd”.

Citat från Fabrique:s hemsida:
Det hela började med att vi såg på när världen förändrades och blev bättre i nästan alla avseenden. Men det var en sak som inte blev bättre: Vårt dagliga bröd. Faktum är att det sedan 1900-talet istället har gått ganska så käpprätt utför. Det var som om andra världskriget aldrig tog slut för brödets del – allt bara fortsatte att bli sämre och eländigare i takt med alla små lokala bagerier dog ut, och till slut kom vi till en punkt där alla var hänvisade till en enda stor och smaklös och ohälsosam massindustri.

Vi tycker inte att bröd på löpande band är en bra idé – därför startade vi Fabrique.

Det är med en stor ära för oss vi startar vårt samarbete tillsammans med Fabrique och deras duktiga bagare. Varmt välkomna in till oss på ICA Stop och Boulangerie Blue och njut av doft, smak och den exceptionellt fina service vi erbjuder våra kunder.

Det finns även möjlighet att köpa en underbar kopp Nespresso kaffe, cappuccino,
caffe latte eller en rykande varm espresso, från vår fina Italienska kaffemaskin.
Njut din kaffekopp på plats eller ta den med dig muggen på väg hem eller till ditt arbete.

Sväng förbi Boulangerie Blue
så delar vi med oss av vår stora kunskap och dagsfärska utbud, men framför allt
av vår sprudlande kärlek till ett riktigt gott bröd. Vi finns på ICA Stop.